Marihuana medicinal: rànquing de les 10 malalties que es curen amb el seu tractament

with No hi ha comentaris

Dins el marc de la I ª edició de la Conferència Científica Internacional sobre cànnabis medicinal, celebrada els passats dies 24 i 25 d'octubre a Buenos Aires (Argentina), es va presentar un estudi meticulós dels pioners en la matèria, liderats pel científic israelià Raphael Mechoulan, en el qual es destacava que el cànnabis medicinal té un potencial terapèutic que va molt més enllà de l'epilèpsia, un dels seus usos inicialment més coneguts.
El docent de l'Institut d'Investigacions sobre Drogues, de la Universitat Hebrea de Jerusalem, Yossi Tam, ha assenyalat que una vegada que són "identificats els components de la planta i l'efecte que té en el nostre cos, es va poder veure el potencial que tenia per a ús medicinal ".
Una iniciativa de llei presentada a Israel permetrà a partir de desembre la importació, la comercialització i l'ús del cànnabis amb fins medicinals.
"Es pot utilitzar el cànnabis per tractar símptomes relacionats amb el càncer, com els efectes de la quimioteràpia, aquests símptomes poden ser mitigats amb el cànnabis ... No cura el càncer, encara, però en el futur podria funcionar per evitar la proliferació de cèl·lules cancerígenes ", va afirmar Tam.
En aquest estudi es destaquen les 10 malalties contra les que el cànnabis pot ajudar:
1. VIH
2. Alzheimer
3. Artritis
4. Asma
5. Càncer
6. Dolor crònic
7. Malaltia de Crohn
8. Epilèpsia
9. Glaucoma
10. Esclerosi múltiple